Καθημερινή ενημέρωση

Οι «πονηριές» πληρώνονται

Πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων επιβλήθηκε στον Τζέισον Κιντ από το ΝΒΑ, για την κίνηση του να ρίξει επίτηδες ένα ποτήρι με αναψυκτικό στο παρκέ (κάνοντάς το να φανεί ως ατύχημα), ώστε να κερδίσει χρόνο και να δώσει οδηγίες στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Μπρούκλιν Νετς δεν είχε άλλο τάιμ άουτ στο παιχνίδι με τους Λέικερς, στα 8 περίπου δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το σκορ εκείνη τη στιγμή να είναι στο 96-94 υπέρ της ομάδας του Λος Άντζελες. Τι έκανε για να κερδίσει χρόνο ώστε να δώσει οδηγίες στους παίκτες του; Έδωσε εντολή στον παίκτη του, τον Τέιλορ, να τον χτυπήσει ελαφρώς ώστε να αφήσει το ποτήρι με αναψυκτικό, το οποίο κρατούσε, να πέσει και ο αγώνας να διακοπεί για να σκουπιστεί το παρκέ.

Δυστυχώς για εκείνον, η… πονηριά του έγινε αντιληπτή μέσω του βίντεο που μπορείτε να δείτε από κάτω, κι έτσι το ΝΒΑ τον τιμώρησε, επιβάλλοντάς του πρόστιμο 50.000 δολαρίων…

O ίδιος πάντως επέμενε μετά το ματς ότι ό,τι συνέβη, ήταν ατύχημα: «Το ποτήρι γλίστρησε από τα χέρια μου. Ήμουν κουρασμένος, τα χέρια μου είχαν ιδρώσει και μου έφυγε».

Διαβάστε επίσης