Καθημερινή ενημέρωση

«Όχι ξανά άδεια Τούμπα»

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα έχει ο Ιβαν Σαββίδης την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του «δικεφάλου του Βορρά» με την Αλκμάαρ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Κυρίαρχο θέμα της κουβέντας τους θα είναι η συμπεριφορά του κόσμου των Θεσσαλονικέων, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επιθυμεί να μην δει ποτέ ξανά «άδεια» την «Τούμπα», λόγω τιμωρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιπροσωπεία 12 οπαδών θα επισκεφτεί τον Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία της ΠΑΕ και θα κουβεντιάσουν για το θέμα αυτό, που «καίει» τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Επίσης θα συζητηθούν κι άλλα θέματα, όπως τις σκέψεις του ισχυρού άνδρα των Θεσσαλονικέων για το μέλλον της ομάδας, αλλά και όλα τα υπόλοιπα θέματα που ενδιαφέρουν αυτή.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση του Σαββίδη με τους οπαδούς της ομάδας, από τότε που ο ομογενής επιχειρηματίας πήρε στα χέρια του τις μετοχές της ΠΑΕ. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό το ραντεβού και θεωρεί πλέον πως οι συνθήκες είναι «ώριμες» για να γίνει αυτό.

Διαβάστε επίσης