Καθημερινή ενημέρωση

Πεδουλάκης: «Παρά τα προβλήματα, πρέπει να νικήσουμε»

Να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη στην έδρα της Λαμποράλ Κούτσα θα πρέπει ο Παναθηναϊκός, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει, όπως δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης, κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού»:

«Επιδιώκουμε πάντοτε τη νίκη. Η διαφορά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ότι η Λαμποράλ έχει ενισχυθεί, έχει βρει ρυθμό και παίρνει  αποτελέσματα. Αυτό που μας προβληματίζει είναι οι τραυματισμοί των Λάσμε και Ούκιτς. Ο Λάσμε έχει έναν τραυματισμό που ίσως να είναι σοβαρότερος απ’ ό,τι φάνηκε αρχικά, ενώ ο Ούκιτς επίσης ουσιαστικά είναι έξω. Έρχεται χωρίς προπόνηση και αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα. Αγωνιούμε για το πως θα είμαστε εμείς, αλλά παρόλα τα προβλήματα είμαστε υποχρεωμένοι να σφυρηλατηθούμε ώστε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη.

Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό. Η Λαμποράλ είναι μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της παίζει γρήγορα και βρίσκει ελεύθερα σουτ μέσα από την ταχύτητα του παιχνιδιού της. Το ροτέισον των παικτών ειδικά στη θέση του point guard θα πρέπει να γίνει με προσοχή ώστε να μπούμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και όσο γίνεται να είναι ξεκούραστα κάποια παιδιά, όπως ο Δημήτρης που έχει τραβήξει το βάρος μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Έχουμε βρει έναν καλύτερο ρυθμό, αλλά μας έχει στεναχωρήσει ο δεύτερος τραυματισμός του Λάσμε. Δοκίμασε την Τρίτη να μπει αλλά πόνεσε και οι εκτιμήσεις λένε πως κανονικά θα πρέπει να παραμείνει έξω για 15 μέρες ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος, γεγονός που μας δημιουργεί πρόβλημα. Το άλλο μας μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Ούκιτς. Δεν μπορεί να βγάλει προπόνηση. Αν τον δείτε μετά από αγώνα, δεν μπορεί να περπατήσει. Πηγαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ρυθμό».

Διαβάστε επίσης