Καθημερινή ενημέρωση

«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»!

Ο Στηβ Κακέτσης αυθόρμητος και ειλικρινής μπήκε στο πλατό της εκπομπής «Η Γερμανού ξανάρχεται», μετά την Μαρία Μπακοδήμου και δε δίστασε να κάνει τα παράπονά του στην παρουσιάστρια ότι ποτέ δεν τον είχε καλέσει όταν έκανε εκπομπή στον Alpha, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την περίοδο που κατηγορήθηκε για εμπόριο ναρκωτικών και έμεινε για ένα διάστημα έγκλειστος στη φυλακή.

«Εγώ γνώριζα τον πατέρα σου. Εμείς δεν έχουμε πολλά πολλά. Εκεί στον Alpha στο καταπληκτικό κανάλι που ήσουν, δεν θα κόψεις ότι κι αν πω, πρόσεξε. Δεν με είχες καλέσει ποτέ αλλά δεν τρέχει τίποτα». Με την παρουσιάστρια να βάζει κι άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας: «Μα δεν καλούσα εγώ τότε, καταλάβατε;».
Σχετικά με την περίοδο της ζωής του που πέρασε στη φυλακή είπε: «Έμεινα στη φυλακή 9 μήνες και μία εβδομάδα. Ήταν στιγμές που μου έρχονταν να αυτοκτονήσω. Δεν έκανα αυτή την κίνηση για το παιδί μου, θα του άφηνα τη ρετσινιά. Μιλας σοβαρά τώρα; Να σε παίρνουν αθώο και να σε βάζουν εκεί με τους κακοποιούς. Έκανα αγώνα τεράστιο στις τηλεοράσεις για να αποδείξω την αθωότητά μου. Μεγάλωνα ένα παιδί, τι τράβηξε κι αυτό… Του φέρονταν σαν να είναι νονός της νύχτας. Είναι εύκολα αυτά τα πράγματα; Αυτό είναι καρφί που καίει μέσα μου, υπάρχει» εξομολογήθηκε ο ίδιος, επισημαίνοντας: «Η Κατιάνα μου στάθηκε. Ψέματα να πω; Ήταν ήρωας».

Διαβάστε επίσης