Καθημερινή ενημέρωση

Στο… πλευρό του Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Εναν μάλλον απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Γιώργος Παπανδρέου στο πρόσωπο του Γιάννη Δραγασάκη, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί σε συνέντευξη του να «δικαιώσει» τον πρώην πρωθυπουργό σχετικά με την ιστορική φράση του 2009 ότι «λεφτά υπάρχουν»!

Ο κ. Δραγασάκης έσπευσε στη συνέντευξή του να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Παπανδρέου με το «λεφτά υπάρχουν» σημειώνοντας ότι στην πραγματικότητα ο πρώην πρωθυπουργός ήθελε να πει «που πάνε τα λεφτά».

«Αδικούμε λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είχε πει το «υπάρχουν λεφτά» με την έννοια πού πάνε τα λεφτά» ανάφερε χαρακτηριστικά ο σκιώδης «τσάρος» του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας: «Το 2008 η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δισ. ευρώ. 15 δισ. ευρώ από την αύξηση του ΑΕΠ, 3 με 4 δισ. ευρώ από κοινοτικούς πόρους και άλλα 39 από δανεισμό. Αρα το ερώτημα ήταν πού πάνε τα λεφτά».

Μάλιστα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι υπό αυτή την έννοια είναι λάθος το ερώτημα «πού θα βρούμε τα λεφτά», το οποίο καλείται να απαντήσει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης