Καθημερινή ενημέρωση

Στον ΟΦΗ βρήκα το λιμάνι μου

O MVP του ΟΦΗ στον αγώνα με την Καλλονή, Θανάσης Παπάζογλου μίλησε για την αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζει η κρητική ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και υποστήριξε ότι στον ΟΦΗ βρήκε το Λιμάνι του!

«Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη της ζωής μου. Πάντως ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση μέσω της οποίας βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Σήμερα νομίζω πετύχαμε μία διπλή επιτυχία. Το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δείχνει ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Αυτό βγαίνει μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ξέρουμε ότι οι νίκες φέρνουν ψυχολογία. Σήμερα από την αρχή του παιχνιδιού θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και δεν μας πτόησε ότι μείναμε πίσω στο σκορ», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Παπάζογλου.

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν είναι τόσο η αλλαγή προπονητή, όσο η αλλαγή νοοτροπίας. Αλλάξαμε νοοτροπία σαν ποδοσφαιριστές και σαν σύνολο. Δουλεύουμε πάρα πολύ. Όπως είχα πει και στο παρελθόν είμαστε μία νέα ομάδα που χρειάζεται δέσιμο. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που χρειάζεται να έχεις τσαγανό για να φορέσεις τη φανέλα του. Με το
πέρασμα του καιρού δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε όλοι».

Για τον Σα Πίντο: «Στις προπονήσεις έχει την τρέλα που έχει ένα ποδοσφαιριστής. Ξέρουμε ότι έχει περάσει χρόνια από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στην προπόνηση θέλει να κάνει νικητές. Είναι πολύ ενθουσιώδης άνθρωπος».

Για το γεγονός ότι ο Σα Πίντο χρησιμοποιεί περισσότερο ποδοσφαιριστές που ξέρουν το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το συνάντησα και στα περασμένα χρόνια με άλλους ξένους προπονητές. Το θεωρώ πολύ έξυπνο αυτό γιατί ξέρει ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ξέρουν καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα και όταν υπάρχει ένας τέτοιος κορμός οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται δίπλα τους πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά».

Για το τι κέρδισε από τις υπόλοιπες ομάδες που έχει αγωνιστεί: «Έχω μάθει ότι μέσα από τη δουλειά μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Ξεκίνησα από τον Άρη, συνέχισαν στον ΠΑΟΚ, δοκιμάστηκα στην Τρίπολη και μου δόθηκε η ευκαιρία από πέρυσι να αγωνίζομαι στον ΟΦΗ. Αν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια βελτιώνεσαι σαν παίκτης. Στον ΟΦΗ βρήκα το «λιμάνι» μου και μπορώ και πραγματοποιώ αυτές τις εμφανίσεις. Με βοήθησαν πολύ οι Μπάγεβιτς και Σάντος όμως από όλους όσους συνεργάστηκα με βοήθησαν πολύ».

Διαβάστε επίσης