Καθημερινή ενημέρωση

«Στόχος μου το καλύτερο»

Στον Τύπο της Αγγλίας μίλησε ο Νίκος Νταμπίζας κι αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως στόχος του είναι να κάνει το καλύτερο δυνατό για το «τριφύλλι».

Η καριέρα του Νίκου Νταμπίζα στη Νιούκαστλ ήταν αξιοπρόσεκτη και στη Βόρεια Αγγλία δεν έχουν ξεχάσει τον άλλοτε διεθνή κεντρικό αμυντικό και νυν τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Η εφημερίδα «Chronicle Live» φιλοξένησε δηλώσεις του Νίκου Νταμπίζα ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του στην παρουσία του στις «καρακάξες», ενώ μίλησε και για τον νέο του ρόλο στο «τριφύλλι».

«Απολαμβάνω τον νέο μου ρόλο. Θέλω να φέρω τον κατάλληλο τύπο ποδοσφαιριστή στην νέα μου ομάδα. Έχω ακόμα αρκετές διασυνδέσεις στην Αγγλία και στην Ευρώπη, και φυσικά, στην Νιούκαστλ», είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νταμπίζας. Παράλληλα, αναφέρθηκε αρκετές φορές στον ρόλο που έπαιξε ο Μπόμπι Ρόμπσον στη δική του καριέρα, καθώς όταν αγωνιζόταν στη Νιούκαστλ τον είχε προπονητή και όπως είπε αποτέλεσε πολλές φορές πηγή έμπνευσης για αυτόν και τους συμπαίκτες του.

«Όλοι απολαμβάναμε να παίζουμε για τον Μπόμπι. Μάθαμε πάρα πολλά όλο αυτό το διάστημα. Μας είχε κάνει σαφές το πόσο σημαντικό ήταν να κερδίζουμε τους αγώνες για τον κόσμο της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως αυτά που μας έμαθε, τα κουβαλάμε όλοι πλέον στην πορεία που κάνουμε ο καθένας», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού που επεσήμανε ότι η καριέρα του στη Νιούκαστλ θα του μείνει αξέχαστη.

Διαβάστε επίσης