Καθημερινή ενημέρωση

«Θέλω να μου γίνει μια κλασική πρόταση γάμου»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» ήταν η όμορφη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, με τη συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, να καταλήγει και στη σχέση της με τον επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο!

«Εννοείται πως είναι η πιο σημαντική σχέση που είχα έως τώρα! Και το λέω και το πιστεύω και το νιώθω. Και χαίρομαι πάρα πολύ! Ταιριάξαμε και ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή. Μια σχέση δεν θέλει όλα αυτά που λένε, τις εκπλήξεις, τα υπερβολικά. Μια σχέση θέλει να ταιριάξεις με τον άνθρωπό σου και να κάνετε όμορφα ταυτόχρονα και οι δυο μαζί. Πολύ απλά πράγματα που σε κάνουν νιώθεις τόσο όμορφα», είπε, χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαστε 8 μήνες μαζί. Επειδή είμαι πάρα πολύ ρομαντική γυναίκα ως άνθρωπος, θέλω να μου γίνει μια πρόταση κλασική. Το ότι «θέλω να είσαι η γυναίκα της ζωή μου, θέλω να είμαστε μαζί» ναι, έχει ειπωθεί, αλλά θέλω να μου πει «θες να γίνεις γυναίκα μου;» και να γίνει επίσημα. Έτσι το ονειρεύομαι! Αλλά το έχουμε συζητήσει…», τονίζει η αγαπημένη παρουσιάστρια, περιγράφοντας την ιδανική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

Διαβάστε επίσης