To πρώτο vip “Lunch γευσιγνωσίας” στο Ν.Ψυχικό (εικόνες)

Ένας από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ο Alsi Sinanaj, που προκάλεσε αίσθηση το καλοκαίρι στη Μύκονο με το ψαγμένο steak house «Wolves of Kitchen» που έστησε στον Ορνό, ήρθε η ώρα να δημιουργήσει και στην Αθήνα ένα εστιατόριο με το ίδιο όνομα και την ίδια προσέγγιση στην κουζίνα του.

Ο χώρος στο Νέο Ψυχικό, όπου για χρόνια στεγάζονταν οι Διόσκουροι, τραβά την προσοχή σου με τις μεγάλες τζαμαρίες και τα διακοσμητικά στοιχεία και έχει ανακαινιστεί πλήρως από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Παυλή. Η βιομηχανική αισθητική συνδυάζεται άψογα με το ακατέργαστο ξύλο, δημιουργώντας μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Η υπέροχη κουζίνα του μαγαζιού είναι ανοιχτή, οπότε μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικασία ψησίματος, να δείτε το καπνιστήριο κρεάτων ή το ψυγείο σιτέματος, που σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό πριν καν πάρετε τον κατάλογο στα χέρια σας.

Στον κατάλογο, άλλωστε μεταξύ άλλων, προβάλλουν σαγηνευτικά «εξωτικά» κομμάτια κρέατος στην κατηγορία «Θρυλικές Μπριζόλες»: Porterhouse, T-Bone, New York, Prime Rib, Tomahawk. Υπάρχουν όμως και πιο βατές επιλογές, όπως η σπαλομπριζόλα, τα μοσχαρίσια πλευρά, η ταλιάτα κ.ά. Έτσι λοιπόν σε ένα μοναδικό lunch γευσιγνωσίας ο Alsi Sinanaj και ο Θάνος Κολοκυθάς, προσκάλεσαν αγαπημένους φίλους αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους, από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, οι οποίοι δοκίμασαν πρώτοι τα νέα πιάτα του “Wolves of Kitchen” δίνοντας συγχαρητήρια στους λύκους της κουζίνας!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα