Καθημερινή ενημέρωση

«Τριπλές εκλογές την άνοιξη»

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ πως: «Η κυβέρνηση σκέφτεται το ενδεχόμενο να προκηρύξει τριπλές εκλογές την άνοιξη».

Μάλιστα ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «αν γίνουν απλώς αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές την προσεχή άνοιξη, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν το φάσμα της συντριβής».

«Και θα είναι δύσκολο μια κυβέρνηση συντετριμμένη στην κάλπη της αυτοδιοίκησης και των ευρωεκλογών να συνεχίσει να κυβερνά για πολύ», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που θέλουν τους πολίτες να αντιτίθενται στο ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά: «Επί της ουσίας, εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι διαρκώς αυξάνει το ποσοστό των πολιτών που θέλει μία ώρα αρχύτερα να ηττηθεί και να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση κι αυτή η πολιτική. Όσο πιο γρήγορα κι όσο επαρκέστερα ο ΣΥΡΙΖΑ πείσει περισσότερους και περισσότερο για το εναλλακτικό του πρόγραμμα και σχέδιο, τόσο γρηγορότερα αυτή η κυβέρνηση, που έτσι κι αλλιώς είναι σε αποδρομή, θα φύγει, φυσικά με τον δρόμο των εκλογών».

 

Διαβάστε επίσης