Καθημερινή ενημέρωση

Βγήκε βόλτα στα χιόνια με τον 2 μηνών γιο της

Η Σοφία Καρβέλα δεν αποχωρίζεται λεπτό τον γιο της Νίκο. Αυτή τη φορά μαμά και γιός βγήκαν βόλτα στα χιόνια. Αν και ο γιος της Σοφίας Καρβέλα είναι μόλις λίγων μηνών η γλυκιά μαμά του δεν του στέρησε την καθημερινή του βόλτα λόγο του καιρού.

Η Σοφία, φόρεσε στο μωρό ζεστά ρουχαλάκια, γάντια και σκούφο και τον πήρε μαζί της στην βόλτα της στο χιονισμένο πάρκο. Το κρύο τσουχτερό, όμως η Σοφία Καρβέλα απτόητη «τυλίχτηκε» και εκείνη στο ζεστό μπουφάν, φόρεσε τον σκούφο της, για να απολαύσει μαζί με τον γιο της, το χιονισμένο τοπίο!

Ο μικρός Νίκος είναι πλέον η καλύτερη παρέα της Σοφίας Καρβέλα και δεν τον αποχωρίζεται με τίποτα, ενώ σε κάθε ευκαιρία ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες μαζί του.
Η Σοφία Καρβέλα ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και δε διστάζει να το δείχνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από τις στιγμές με το μωράκι της και το σύντροφο της Θανάση Πανουργιά με τον οποίο είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν το νέο τους ρόλο ως γονείς.

Η Σοφία Καρβέλα γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Νέας Υόρκης το βράδυ της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου 2013, και είχε δίπλα της, τη μητέρα της και γιαγιά Άννα Βίσση και τον αγαπημένο της σύντροφο Θανάση Πανουργιά.

Διαβάστε επίσης