“Άκομψη η παροχολογία Τσίπρα – Τοξικό πολιτικό κεφάλαιο ο Καμμένος”

Στα όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση (επίδομα 650 ευρώ στους πλημμυροπαθείς που έμειναν χωρίς δουλειά στη Δυτική Αττική)αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης που έστρεψε τα βέλη του  στον Πάνο Καμμένο και μίλησε και για το συνέδριο της Ν.Δ. 

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για παροχολογία που γίνεται με τρόπο άκομψο και οφθαλμοφανή  μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Και η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτό δεν πιάνει» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξηγώντας ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί τώρα που μπορεί να μοιράσει ό,τι μπορεί» καθώς, κατά τον ίδιο, «το 2018 θα είναι εκλογική χρονιά θα είναι στην αρχή, στο τέλος θα δούμε».

Επιχειρώντας να ερμηνεύσει την τακτική αυτή της κυβέρνησης ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι όλα γίνονται για την τελική διαφορά που, όπως σημείωσε, «θα παίξει ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Όταν το εκλογικό σώμα έχει πάρει μια απόφαση αυτά είναι για εντυπώσεις λίγων ημερών» ήταν η τελευταία αναφορά του βουλευτή της ΝΔ για το θέμα.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για τη δημιουργία ενός «αντιΣΥΡΙΖΑϊκου μετώπου» ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «αυτό που έχει συμβεί με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η ένταση του εναγκαλισμού του Τσίπρα με τον Καμμένο απομονώνει τον ΣΥΡΙΖΑ από τους φυσικούς του συμμάχους.

Ο Καμμένος είναι ένα τοξικό πολιτικό κεφάλαιο που παρασύρει στην απομόνωση τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ήθελε να πει ο Βούτσης, να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του».

“Πράξη πολιτικής αξιοπρέπειας και κέρδος για τον Μητσοτάκη η δήλωση Καραμανλή”

Αναφερόμενος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «ένα διήμερο ενότητας πλήρους όχι μόνο στην εικόνα αλλά και σε όλο το μήκος και πλάτος των εργασιών».

«Ο Μητσοτάκης πρέπει να αισθάνεται πάρα πολύ τυχερός που έχει μια δημόσια και πλήρη υποστήριξη από τους προκατόχους του» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας «πράξη πολιτικής αξιοπρέπειας και κέρδος για τον Μητσοτάκη» τη δήλωση Καραμανλή.

Όσο για την παρουσία της Φώφης Γεννηματά, τέλος, είπε ότι «είμαστε συνειδητοποιημένοι στο εξής: Η επόμενη βουή πρέπει να προχωρήσει στην αναθεώρηση Συντάγματος. Αυτομάτως ότι η ιδέα ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να συνεννοηθούμε έχει ξεκινήσει, Πρέπει να πάμε τη χώρα μπρόστα, αυτό είναι το μήνυμα».

Διαβάστε επίσης