Ανοίχτηκε η μυστική διαθήκη του Μπάρκουλη: Ποιοι είναι οι κληρονόμοι

 

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του γιου του Νικόλα ανοίχτηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η μυστική διαθήκη που είχε αφήσει πριν από 13 χρόνια ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Μοναδικοί κληρονόμοι είναι ο 14χρονος γιος του Νικόλας και η τελευταία του σύζυγός του Μαίρη, κάτι που προκάλεσε όμως έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, η κόρη του ηθοποιού από τον πρώτο του γάμο, η Βίκυ ανακοίνωσε πως δεν θα προσβάλει τη διαθήκη σε αντίθεση με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων Ελλήνων Ηθοποιών “Διόνυσος”, που δεν τη δέχεται, όπως αποκαλύπτει η Μαίρη Μπάρκουλη. «Φέρνει αντιρρήσεις και απαιτεί μέρος από τα δικαιώματα του Ανδρέα Μπάρκουλη να μοιραστούν σε όλους τους συγγενείς πρώτου βαθμού», εξομολογήθηκε η χήρα του αξέχαστου ηθοποιού.

«Η ύπαρξη της διαθήκης δεν ήταν γνωστή σε κανέναν άλλον και γράφτηκε σχεδόν πριν από 13 χρόνια, λίγο πριν από τη βάφτιση του Νικόλα. Γνώριζα από τον ίδιο πως θα άφηνε το 50% των πνευματικών και των συγγενικών δικαιωμάτων του (και όλα τα υπόλοιπα) στο Νίκο και το 50% σε εμένα με τον όρο να μην ξαναπαντρευτώ ποτέ. Αυτός ο όρος τελικά δεν υπήρχε στη διαθήκη που ανοίχτηκε. Ήταν μάλλον ένα αστείο του συζύγου μου. Επιθυμούσε να εξασφαλίσει τον Νίκο, καθώς αυτό που τον προβλημάτιζε ήταν πως θα άφηνε πίσω του ένα ανήλικο παιδί και μάλιστα σε… χέρια μανιακών που θέλουν να το κατασπαράξουν» κατέληξε η κυρία Μπάρκουλη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης