Άση Μπήλιου: «Έγινα πειραματόζωο»

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η γνωστή αστρολόγος η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας της που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια! Η Άση Μπήλιου πραγματικά σοκάρει με τα όσα πέρασε.

Το πρόβλημα υγείας και τα περιττά κιλά

«Από προβλήματα υγείας… άλλο τίποτα. Αυτό που με έχει ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια είναι ένα πρόβλημα που έχω με την ινσουλίνη μου, στο οποίο νόμιζα ότι βρήκα τη λύση, αλλά δυστυχώς δεν ίσχυε. Έγινα πειραματόζωο, αλλά δεν λειτούργησε τίποτα. Κανένα φάρμακο, καμία διατροφή, καμία άσκηση… Φυσικά και είναι ένας λόγος που έχω τόσα περιττά κιλά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Κιλά είχα από παλιά –όπως και το συγκεκριμένο πρόβλημα–, απλώς από κάποια ηλικία και μετά προστέθηκαν περισσότερα, τα οποία και εδραιώθηκαν. Δεν με εμπόδισε βέβαια ποτέ το θέμα των κιλών σε ό,τι ήθελα να κάνω. Το μόνο που μου έχει στοιχίσει είναι ότι δεν μπορώ να κάνω σπορ, που μου αρέσουν πολύ.

Εξάλλου στη δική μου περίπτωση τα κιλά δεν στάθηκαν τροχοπέδη στην τηλεόραση. Για μένα μια συμπαθητική φυσιογνωμία στην τηλεόραση παίζει ρόλο. Πρέπει να εκπέμπουν κάτι τα μάτια σου, ο λόγος σου, η αύρα σου κι αυτό τελικά είναι πιο σημαντικό από το τέλειο κορμί. Δεν θα σου πω πως δεν έχω δεχτεί bullying, αλλά δεν αφήνω κάτι τέτοιο να με επηρεάσει. Υπόψη μου λαμβάνω σχόλια από ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ τη γνώμη τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα