Έκανε από 1.000.000 δώρο στους 14 κολλητούς του- Large ο ηθοποιός

Θέλοντας να τους ευχαριστήσει που τον βοήθησαν και τον στήριξαν στα πρώτα του βήματα, τότε που δεν είχε σπίτι να κοιμηθεί και τον φιλοξένησαν στον καναπέ τους, ο διάσημος ηθοποιός έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

«Είναι μια παρέα που τη λέμε “Τ’ αγόρια”» θυμάται ο Ράντ Γκέρμπερ, επιχειρηματίας κι επί σειρά ετών φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ . «Μια μέρα, ο George τηλεφώνησε σ’ εμένα και στα “Αγόρια” κι είπε  “Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό”».

Όταν έφτασαν, βρήκαν πάνω στου καθενός την καρέκλα, γύρω στο τραπέζι, από ένα δερμάτινο ντιζαϊνάτο σακίδιο. Ανοίγοντας τα σακίδια, ανακάλυψαν μέσα στο καθένα «ένα εκατομμύριο δολάρια, σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων» αναφέρει το δημοσίευμα του E! News.

«Θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου». «Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας» συνέχισε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ. «Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν’ ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν’ ανοίξετε τα σακίδιά σας»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα