Έλληνας τραγουδιστής μας συστήνει τον αδερφό του

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μας συστήνει τον κατά 12 χρόνια μικρότερο αδερφό του και παραδέχεται ότι πολλές φορές αντιλαμβάνονται διαφορετικά τα πράγματα, λόγω της ηλικιακής διαφοράς που τους χωρίζει.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει στο περιοδικό Hello: “Στο τέλος τα βρίσκουμε, Έχουμε μεγαλώσει με τις ίδιες αρχές. Όταν ήμουν γύρω ατά 10, έπαιζα στη γειτονιά και γύρισα σπίτι κλαμένος, γιατί δύο αδέρφια με είχαν χτυπήσει. Στεναχωρήθηκε ο πατέρας μου. Πίστευε, επειδή και ο ίδιος είχε δύο αδέρφια, ότι στη δύσκολη στιγμή σ’ αυτά μπορείς να στηριχτείς. Πήραν, λοιπόν, την απόφαση αν και ο πατέρας μου ήταν ήδη 52 ετών, να κάνουν ένα ακόμη παιδί. Έξι μήνες μετά, η μητέρα μου ήταν έγκυος. Ήθελαν, μετά την αδερφή μου, τη Μαίρη, που είναι δύο χρόνια μικρότερη μου, να έρθει δίπλα μου κι ένας αδερφός.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μενιδιάτης σχολίασε: «Προχωράμε λειτουργώντας συμπληρωματικά και βοηθώντας ο ένας τον άλλον. Όλοι τραγουδιστές θα γίνουμε α’ αυτή την οικογένεια; Νομίζω ότι παραπάει. Παρότι έχω σπουδάσει μουσική, δε θέλησα ν’ ασχοληθώ επαγγελματικά. Καμιά φορά μπορεί να εκφέρω άποψη για κάποια τραγούδια του Χρήστου. Μέχρι εκεί.

Έχω ανοίξει ένα μπαρ στη Νέα Ερυθραία, ετοιμάζω ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και συνεργαζόμαστε με τον Χρήστο σε κομμάτια της δουλειάς του. Εγώ απ’ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, έχω την εικόνα του Χρήστου να διαβάζει. Μονίμως ήταν χωμένος στα βιβλία. Έχει τελειώσει το Οικονομικό της Νομικής, ήταν πολύ μελετηρός».

Καταλήγοντας ο Χρήστος Μενιδιάτης υπογράμμισε: “Υπάρχουν πτυχές στη ζωή του που δεν μπορώ ν’ αποδεχτώ. Αλλά είναι καλός αδελφός, καλός φίλος μπορώ να πω, τίμιος στις δουλειές και τα συναισθήματα του. Ο Βαγγέλης αφότου έφυγε ο πατέρας μας, είναι ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο θα απευθυνθώ. Παρόλα αυτά, επειδή γνωρίζει ότι πολλές φορές λειτουργώ εν θερμώ, συχνά δε μου λέει γεγονότα σε πρώτο χρόνο, για να με προστατεύσει».

menidiatis

Διαβάστε επίσης