Ένας Έλληνας, ο Μητρόπουλος, αγόρασε την πολυτελή βίλα του Χιου Χέφνερ (εικόνες)

Στην πώληση της πολυτελούς βίλας του στο Μπέβερλι Χιλς, όπου άφησε την τελευταία του πνοή στα 91 του χρόνια, είχε προχωρήσει πριν από έναν χρόνο ο Χιου Χέφνερ.  

Το αρχοντικό αξίας εκατομμυρίων, όπου αποτέλεσε τον ναό του πόθου του θρυλικού εκδότη που έζησε ασύλληπτες στιγμές με τα «κουνελάκια» του, έχει περάσει στην κατοχή του μεγαλοεπενδυτή Ντάρεν Μητρόπουλος.

Η έπαυλη βγήκε προς πώληση τον περασμένο Ιανουάριο έναντι του ποσού των 200 εκατ. δολαρίων. Όρος του συμβολαίου ήταν ο αγοραστής να επιτρέψει στον Χέφνερ να ζήσει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του και να μην ανακαινίσει την κρεβατοκάμαρα όπου γινόντουσαν τα όργια και τα πάρτι με τα «κουνελάκια».

«Η κληρονομιά του ακινήτου ξεπερνά τη διασημότητά του», είχε πει τότε ο Ελληνοαμερικάνος αγοραστής, ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει την τιμή της αγοραπωλησίας. Μεσίτες, όμως, εκτιμούν πως αγόρασε το σπίτι περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος είναι γιος του δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου, του οποίου η περιουσία σύμφωνα με το Forbes εκτιμάται τουλάχιστον δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα