Έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του για κάθε like στο Facebook! (φωτο)

Η παθολογική του ζήλια λίγο έλειψε να σκοτώσει τη γυναίκα του. Ένας 32χρονος κρατούσε αιχμάλωτη την 21χρονη σύζυγό του και την σάπιζε  στο ξύλο για κάθε like που της είχαν κάνει στο facebook!

H 21χρονη Adolfina Camelli Ortigoza χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης στο πρόσωπό της το οποιό είχε παραμορφωθεί εντελώς από τα άγρια βασανιστήρια. Ο δικηγόρος της 21χρονης υποστήριξε ότι ο 32χρονος σύζυγός της γινόταν βίαιος όταν κάποιος της έκανε like στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο facebook.

Άρχιζε να τη χτυπά κάθε φορά που ένας από τους φίλους της στα social media της έκανε like σε κάποιο ποστ της. Στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο της σελίδας της στο facebook. Ανέβαζε φωτογραφίες της και τη χτυπούσε κάθε φορά που έκανε κάποιος like.


Ο δικηγόρος της Arnaldo Martinez είπε πως ο σύζυγός της την ενημέρωνε κάθε φορά που κάποιος έκανε like. Οι φίλοι της δεν είχαν ιδέα ότι κάθε φορά που της έκαναν like την ξυλοκοπούσε άγρια. «Το στόμα της ήταν όλο σπασμένο. Διαλυμένο. Το δέρμα της κρεμόταν από τα χτυπήματα. Έλεγχε τα προσωπικά της social media. Τα μηνύματα και τις φωτογραφίες. Για κάθε like που της έκαναν, τη σάπιζε στο ξύλο και την κατηγορούσε ότι έχει σχέση μαζί τους».

Έχασε τα δόντια της με τον άντρα της να της βάζει πανί στο στόμα για να μη φωνάζει στη διάρκεια των βάναυσων βασανιστηρίων που υπέφερε καθημερινά. Ήταν ο πατέρας του που τον κατήγγειλε στην αστυνομία καθώς φοβήθηκε ότι η γυναίκα του θα πέθαινε μετά την τελευταία επίθεση.

Η 21χρονη ήταν τόσο παραμορφωμένη από τα χτυπήματα που δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τον εαυτό της. Σοκαρίστηκε όταν της έδειξαν φωτογραφίες της μετά τον ξυλοδαρμό. Έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για την ανακατασκευή του ρινικού της διαφράγματος και των χειλιών της.

Διαβάστε επίσης