Έτσι “έριξε” τη Σακίρα ο Πικέ

Είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz. Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά μαζί και παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θέλησε να δώσει μία απάντηση, λύνοντας την απορία εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον κόσμο: πως δηλαδή έριξε την σέξι τραγουδίστρια.

«Η πρώτη φορά που συνάντησα τη Σακίρα ήταν στη Μαδρίτη όταν γύριζε το βίντεοκλιπ του Waka Waka πριν από το Μουντιάλ του 2010 και της ζήτησα το κινητό της. Έφτασε στη Νότια Αφρική πριν από την εθνική ομάδα τηςΙσπανίας επειδή τραγουδούσε στην τελετή έναρξης.

Της έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό να τη ρωτήσω πώς ήταν ο καιρός εκεί γιατί θα φτάναμε σε λίγες ημέρες. Ήταν μια απλή ερώτηση για να αρχίσει μια συζήτηση και συνήθως παίρνεις απάντηση τύπου… κάνει κρύο, φέρε παλτό! Αλλά εκείνη έγραψε ολόκληρη παράγραφο αναλύοντας τι καιρό κάνει την κάθε ώρα της ημέρας!”, σχολίασε ο Ισπανός και συνέχισε δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια:

“Σκέφτηκα, Χριστέ μου, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Μπορώ να πω ότι αυτές οι λεπτομέρειες που έγραψε ήταν που με τράβηξαν. Αρχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Αλλά η μόνη ευκαιρία να την ξαναδώ ήταν στον τελικό. Θα τραγουδούσε και στην τελετή λήξης. Της είπα λοιπόν σε μήνυμα πως αν είναι να φτάσω μέχρι τον τελικό για να σε ξαναδώ θα το κάνω. Κι αυτή ήταν η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε. Αμέσως μετά τον τελικό, όταν και η Ισπανία κατέκτησε το Μουντιάλ!”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα