Καθημερινή ενημέρωση

Έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο ο Χανταμπάκης- Τι έγραψε στο Instagram (εικόνες)

Τις τελευταίες του ώρες στον Άγιο Δομίνικο πέρασε το πρωινό της Πέμπτης ο Στέλιος Χανταμπάκης. Ο πολυσυζητημένος «Διάσημος» παίκτης που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων με τη συμμετοχή του στο Survivor, παρέμεινε λίγες μέρες παραπάνω στο νησί, μέχρι να καταλαγιάσει η «θύελλα» του κόσμου εναντίον του στην Ελλάδα.

Όλες αυτές τις μέρες είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καινούργιους φίλους, να απολαύσει τα μέρη του Άγιου Δομίνικου, ενώ λίγη ώρα πριν φύγει ανάρτησε στο Instagram μία μελαγχολική φωτογραφία του να κοιτάει την παραλία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή συνέχεια στους συμπαίκτες του.

Με αγάπη,εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που με ακολουθείτε! 😅Αυτό ήταν ένα παιχνίδι,ο πραγματικός αγώνας είναι ο αγωνας στη ζωή και πραγματικοί survivors ήμαστε όλοι όσοι κοιτάμε τη ζωή στα μάτια και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι και αν μας έρχεται… όμορφο-χαρούμενο-άδικο.. (όσοι βγαίνουμε από το παιχνίδι ίσως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που κερδίσαμε από το survivor… να βγούμε σα λιοντάρια έξω στη ζωή και να προσπαθήσουμε για εμάς και τους ανθρώπους γύρω μας).. σας αγαπώ τους αγαπώ και μην ξεχνάτε λάθη κάνουμε Όλοι … το θέμα είναι να δουλεύει η ζυγαριά καλά και να τα ζυγίζουμε όλα ..ΚΑΛΑ-ΑΣΧΗΜΑ..!! #survivorgr #santodomingo #hantampakakia #hantasurvivor #greece#forever #coconut

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

Διαβάστε επίσης