«Έχασα όλα μου τα χρήματα που επένδυσα στο θέατρο» (εικόνα)

 

Η απόφασή του να επενδύσει τα χρήματα που είχε βγάλει με κόπο μέσα από μία πολυετή καριέρα σε θέατρο και σίριαλ, στη μεγάλη του αγάπη για το θέατρο δεν του βγήκε σε καλό.

Μπορεί να έχασε όλα του τα χρήματα θέλοντας να αποκτήσει το δικό του θέατρο, αλλά νιώθει ότι μετά από αυτό που έπαθε, ηρέμησε. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» εξήγησε το γιατί απέχει από την τηλεόραση.

«Δεν χρειάστηκε να επινοήσω ξανά τον εαυτό μου για λόγους εξωτερικούς, ευτυχώς. Υπήρξα τυχερός. Εγώ που πάντα έκανα πολύ θέατρο και επιλεκτικά αλλά αρκετά συχνά τηλεόραση βρέθηκα σε μια άλλη φάση της ζωής μου την ώρα που η τηλεόραση άρχισε να περνά την πολύ μεγάλη της κρίση. Έχω να κάνω τηλεόραση από το 2007. Είναι πολλά τα χρόνια. Αλλά αυτά τα δέκα χρόνια έκανα άλλα πράγματα».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχασε όλα του τα χρήματα.

«Έφτιαξα κάποια στιγμή ένα θέατρο δικό μου, έχασα τα λεφτά μου εκεί και ησύχασα. Μετά από μια κρίση που είχα σε σχέση με την παρουσία μου στο θέατρο άρχισα να σκηνοθετώ, ήθελα να πω τις ιστορίες που με ενδιαφέρουν με τον δικό μου τρόπο. Προχώρησα κάνοντας μια πιο βαθιά και σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα πορεία σε σχέση με τα πράγματα που έκανα πριν. Αυτή είναι μια αλλαγή σελίδας, ειδικά από το 2013 και μετά που είπα στον εαυτό μου: “είσαι 43 ετών και πρέπει να πεις τις ιστορίες που θες να πεις”. Δεν άλλαξα βιβλίο, άλλαξα πίστα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα