«Ήμουν ετοιμοθάνατος στο πάτωμα»: Η επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε Έλληνας ηθοποιός

Είδε τον χάρο με τα ίδια του τα μάτια, μετά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άντρα που εισέβαλλε στο σπίτι του. Σε συνέντευξή του στο Down Town ο Δημήτρης Λιγνάδης, περιέγραψε με σοκαριστικό τρόπο τα όσα συνέβησαν το 2002 στο διαμέρισμά του.

 

«Τότε πράγματι κινδύνευσε η ζωή μου. Ήμουν χύμα στο πάτωμα του σπιτιού μου. Ετοιμοθάνατος. Ξαφνικά κατάλαβα ότι άνθρωποι της γειτονιάς που δεν τους έδινα καμία σημασία, είχαν μαζευτεί γύρω μου και μου φάνηκαν πολύ όμορφοι. Βυθιζόμουν στον θάνατο και τους έβλεπα: ήταν ωραίοι, παντού γύρω μου υπήρχαν ωραία χρώματα. Τελικά γλίτωσα γιατί είχα τεράστια θέληση να ζήσω. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες γι αυτή την ιστορία, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που ίσως κάποιος ήθελε να ακούσει, ξέρω όμως ότι κινδύνευσε χοντρά η ζωή μου. Με το που βγήκα από την Εντατική πήγα σε έναν θάλαμο του νοσοκομείου Σωτηρία. Έξω από το παράθυρο είδα ένα δέντρο και είπα: »Τι ωραίο χρώμα που είναι το πράσινο, τι ωραία που είναι η ζωή»!».

Φοβηθήκατε; Είχατε για πολύ καιρό εφιάλτες; 

«Δεν είδα κανέναν εφιάλτη. Απλώς εκτίμησα τη ζωή αλλιώς. Μου κόστισαν περισσότερο θάνατοι κοντινών μου προσώπων, παρά το γεγονός ότι κόντεψα εγώ να πεθάνω. Έμαθα πάντως ότι η ζωή όπως και να ‘ναι είναι πολύ ωραία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα