Ή στραβός είναι ο γιαλός…

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΜΕ προκειμένου να κατηγορήσει τους «αστούς δημοσιογράφους» για απόπειρα «μαζικής αποβλάκωσης», εξαιτίας της προβολής του θέματος της προληπτικής μαστεκτομής στην οποία υπεβλήθη η Αντζελίνα Τζολί, από τα ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Απ΄ αφορμή την προσπάθεια των αστικών μέσων μαζικής αποβλάκωσης να παρουσιάσουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας και με αφορμή την αποκάλυψη ότι έχει κάνει προληπτικά διπλή μαστεκτομή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έχει να κάνει το εξής σχόλιο:

Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς.

Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες.

Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».

Εδώ κολλάει η παροιμία: «Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε»…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα