Αίτηση έκπτωσης της ΕΠΟ (με μηδενικές πιθανότητες)

 

Σύμφωνα με το πρακτικό καταθέσεων στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η ΕΠΣ Θεσσαλίας κατέθεσε αίτηση έκπτωσης του Δ.Σ. της ΕΠΟ και η συζήτησή της ορίστηκε για τις 18/11/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00 π.μ., με αριθμό πινακίου ΡΕ-1.

Παράλληλα, η αιτούσα Ένωση της Θεσσαλίας προσέφυγε και ζήτησε από το δικαστήριο να παραχωρηθεί προσωρινή διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ λόγω του κατεπείγοντος και του επικείμενου κινδύνου βλάβης των συμφερόντων της ΕΠΟ και των εργαζομένων στην Ομοσπονδία.

Η «ΑΠΟΨΗ» διατυπώνει ευθέως τη γνώμη της, ότι είναι νομικά αδύνατον να διοριστεί προσωρινή διοίκηση σε αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής, και αυτό διότι πολύ απλά το αίτημα είναι ίδιο με το αίτημα της κύριας αίτησης που θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο. Για τους μη μυημένους στα νομικά και για να γίνουμε πιο κατανοητοί, επεξηγούμε ότι –υποθετικά πάντα– αν γινόταν δεκτό τη Δευτέρα, 8/6, το αίτημα προσωρινής διαταγής, τι θα είχε να δικάσει στην τακτική διαδικασία το δικαστήριο;

Σε νομικό επίπεδο η τυχόν αποδοχή του αιτήματος διορισμού προσωρινής διοίκησης θα απαιτούσε πλήρη δικαίωση του αιτήματος της ΕΠΣΘ, γεγονός το οποίο δεν προβλέπεται σε κανένα άρθρο του αστικού κώδικα και σε καμία νομολογία. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον Νοέμβριο.

Οι βλακείες της ΕΠΟ περί διαγραφής της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ περί διαγραφής της ΕΠΣ Θεσσαλίας δίνει σε πολλούς την απάντηση στο ερώτημα για το πώς οι διοικούντες την Ομοσπονδία κατάφεραν να καταντήσουν έτσι όπως κατάντησαν το ποδόσφαιρο. Το νόμιμο δικαίωμα να προσφύγει ο οποιοσδήποτε θιγόμενος στον φυσικό του δικαστή και στο αρμόδιο δικαστήριο, όπως εν προκειμένω πράττει ανεξάρτητα από τη βασιμότητα των λόγων της η ΕΠΣΘ, κατά της ΕΠΟ, αποτελεί  λόγο διαγραφής της Ένωσης! Δηλαδή, με λίγα λόγια, αν η ΕΠΟ παρανομεί και καταστρατηγεί τους όρους του καταστατικού, την παραβατική αυτή συμπεριφορά της δεν θα τη δικάσει δικαστήριο τακτικό, αλλά επιτροπή διορισμένη από την ΕΠΟ, που θα αμείβετε από την ΕΠΟ!!! Μιλάμε, δηλαδή, για πολύ γέλιο!

Δεν μας είπαν όμως οι εγκέφαλοι της ΕΠΟ τι θα γίνει αν η ΕΠΣ Θεσσαλίας καταθέσει μία μήνυση για εκβίαση εις βάρος του Δ.Σ. της ΕΠΟ. Επειδή το αδίκημα είναι διαρκές και επιτρέπει την αυτόφωρη διαδικασία, είναι πολύ πιθανό τα μέλη του Δ.Σ. που έλαβαν την απόφαση περί διαγραφής  να κοιμηθούν κάποια βράδια σε κελιά αστυνομικών τμημάτων ή στη ΓΑΔΑ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα