Αγνώριστη και πρησμένη η Χριστίνα Μαραγκόζη σε τηλεοπτική της εμφάνιση μετά από καιρό (βίντεο)

 

Μία τηλεοπτική εμφάνισή μετά από πολύ καιρό έκανε η Χριστίνα Μαραγκόζη, που είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Η γνωστή τραγουδίστρια, βρέθηκε στην Σκόπελο, όπου έδωσε και συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη για τις ανάγκες της εκπομπής της. Με εμφανή την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση η τραγουδίστρια, έδειξε τη διάθεση να πει πολλά για την «αρρωστημένη» σχέση της με τον Αντώνη Βαρδή, αλλά και τον «πόλεμο» που ξέσπασε εναντίον της από το παιδιά του, Γιάννη και Καλλιστώ, μετά τον θάνατό του.

«Κάποιες φορές, ορισμένες αγάπες είναι άρρωστες, είναι αρρωστημένες και δεν μοιάζουν με αγάπη. Παρόλο που δε μιλάγαμε τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η σχέση μας δεν ήταν καλή, ούτε αυτό το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί και αυτόν δεν τον έβλεπα. Άρα, για μένα νομίζω ότι κάπου υπάρχει. Όταν θυμάμαι τις καλές στιγμές νομίζω ότι κάπου θα είναι. Άλλες φορές όμως δεν θυμάμαι καλές στιγμές και δεν έχω τα ίδια συναισθήματα. Γιατί τα συναισθήματά μου είναι διαφορετικά», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Αντώνη Βαρδή.
Όσον αφορά τα παιδιά του όμως, που της είχαν απαγορεύσει να βρεθεί στην κηδεία του μπαμπά τους, δεν δίστασε να απαντήσει σκληρά:
«Με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί νομίζουν όλοι ότι γνωρίζουν τα πάντα, αλλά αυτό που ξέραμε εγώ και ο Αντώνης δεν το ήξερε κανείς, και το πως ζήσαμε και το πως αισθανόμασταν… Δεν μπορούν να έχουν άποψη ούτε τα παιδιά του, ούτε ο κόσμος, ούτε κανείς άλλος. Σε αυτά τα δύο παιδιά εγώ φέρθηκα άψογα. Ήμουν κι εγώ μικρούλα. Δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουνε».

Κλείνοντας η Χριστίνα Μαραγκόζη θέλησε να ξεκαθαρίσει :  «Έχουν ειπωθεί χοντρές ψευτιές για το θέμα το δικό μου και του Αντώνη. Κάποια από αυτά διέρρευσαν ίσως και από τον ίδιο, για κάποιους λόγους επειδή ο Αντώνης με αγάπαγε έτσι όπως μ’ αγάπαγε. Η αλήθεια απέχει πάρα πολύ από αυτό που μπορεί να ξέρει ο κόσμος, πάρα πολύ όμως…». Και κατέληξε: «Μπλοκαρίστηκε η καριέρα μου από κάποιους ανθρώπους. Αυτό φαίνεται κιόλας. Υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα»!.

Διαβάστε επίσης