Αιγάλεω: «Ο Περράκης μας χειρούργησε χωρίς αναισθητικό…»

Σε ανακοίνωση – καταγγελία για τη διαιτησία του ρέφερι Περράκη στον πρόσφατο αγώνα με τον Ηλυσιακό προχώρησε τη Δευτέρα (12/2) το Αιγάλεω.

Η διοίκηση του «Σίτι» κάνει λόγο για καθαρό γκολ που ακυρώθηκε και ζητεί από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να λάβουν τα μέτρα τους.

«Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και παρακολούθησαν την αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα μας με τον Ηλυσιακό, έγιναν θεατές ενός χειρουργείου που προκάλεσε ο κ. Περράκης, χωρίς αναισθητικό.

Με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες βγαλμένες από ένα.. νέο βιβλίο κανονισμού, ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, με τις αποφάσεις του σε όλο το ματς.

Το καθαρό γκολ που ακύρωσε στην ομάδα μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, όπως και οι φορές που ο β’ βοηθός, Μέστρος (ΣΔ Λέσβος) στο α’ ημίχρονο, δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να υποδείξει οφσάιντ τους αντίπαλους παίκτες.

Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας ώστε η ομάδα μας να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς και να κατακτήσει δίκαια το πρωτάθλημα. Φροντίστε και εσείς να πράξετε αναλόγως» αναφέρει η ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

Διαβάστε επίσης