ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ: «Συνεχίζουμε… αυτοδύναμοι»

«Δεν πουλιόμαστε! Και επειδή δεν μου άρεσε να το βγάλω σε ανακοίνωση, ήρθα να το πω εδώ σε εσάς». Με αυτά τα λόγια, με τα οποία απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, Γιάννης Αλαφούζος, διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία των τελευταίων ημερών περί εξαγοράς του σταθμού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε συνάντηση του με το προσωπικό του, που έγινε στην αίθουσα σύνταξης, στον πρώτο όροφο του ομίλου, ο κ. Αλαφούζος απέδωσε όλα όσα λέγονται στον πόλεμο που δέχεται από την κυβέρνηση και τους αντιπάλους του, όπως τον Ιβάν Σαββίδη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, που δέχτηκε από δημοσιογράφους, μίλησε για τη φετινή πρωτιά του ΣΚΑΪ και δήλωσε έτοιμος και για την αρχικά χωρική επέκταση του καναλιού, με την ενοικίαση γειτονικού κτηρίου.

Αναφέρθηκε στη συνεργασία με το κανάλι ACTION 24, με το οποίο ο σταθμός συνεργάζεται τηλεοπτικά παρέχοντάς του ενημερωτικές εκπομπές και ειδήσεις, μίλησε για άψογη συνεργασία με τον επιχειρηματία κ. Παναγιωτάκη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι κανονικά ο σταθμός χρειαζόταν 2 κανάλια, ώστε το ένα να είναι αμιγώς ειδησεογραφικό, καθώς τώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε «αλληθωρίζουμε». Διευκρίνισε ωστόσο ότι, με τις παρούσες συνθήκες και το συγκεκριμένο πλαίσιο, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν.

Δεν απέκλεισε ο όμιλος ΣΚΑΪ, συνεργαζόμενος με τηλεοπτικό παίκτη της αγοράς, να διεκδικήσει και θεματική άδεια, ενώ υποστήριξε ότι δεν θα περιοριστεί η ενημέρωση στο κανάλι, αντίθετα θα γίνει 24ωρη η ενημέρωση μέσα από το skai.gr.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα