Ανακοίνωσε Ντε Λα Μπέγια ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβη στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια και παρά το ότι δεν υπάρχει σε αυτή κάποια αναφορά, το συμβόλαιό του είναι διετές.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Βέλγιο όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ντε Λα Μπέγια είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα εδώ να ζήσω την εμπειρία του να είμαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μεγάλη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θέλω επίσης να μπορέσω να ευχαριστηθώ και τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος».

-Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει συνεχώς το πρωτάθλημα. Γνωρίζω επίσης πως ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καλές σεζόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα φρόντισα να μάθω πράγματα για το σύλλογο από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εδώ. Σιγά σιγά μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα και διαπιστώνω πιο πολύ πόσο σπουδαίος είναι ο Ολυμπιακός».

-Ποιοί είναι οι στόχοι σου και τι θες να πεις στον κόσμο της ομάδας;

«Ο στόχος μου είναι να προσφέρω κι εγώ στον Ολυμπιακό με την εμπειρία που έχω αποκτήσει στην καριέρα μου και ειδικότερα τα εφτά χρόνια που βρισκόμουν στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Φυσικά θέλω να απολαύσω κάθε μου παιχνίδι εδώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα μεγαλύτερη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα