Ανακοίνωση Αυγενάκη για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος – Εθνικός

Τη θέση του για τα τραγικά επεισόδια στην αναμέτρηση του Ηροδότου με τον Εθνικό, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εξέφρασε ο βουλευτής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:
«Περιστατικά όπως αυτά που συνέβησαν στον αγώνα της Κυριακής στην Νέα Αλικαρνασσό είναι πέρα για πέρα καταδικαστέα. Αυτές οι εξωκοινωνικές συμπεριφορές στοιχίζουν ζωές και μας προσβάλλουν ως πολιτισμένη κοινωνία. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, ψυχαγωγία, διασκέδαση, ευγενής άμιλλα και πολιτισμός και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Η Νέα Αλικαρνασσός και οι άνθρωποι του Ηροδότου έχουν διακριθεί κατ΄ επανάληψη για την φιλοξενία, τον πολιτισμό τους και για τις φιλοπρόοδες πρωτοβουλίες τους. Μεμονωμένα πρόσωπα δεν μπορούν να σπιλώσουν την εικόνα και την προσπάθεια μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Στο άκουσμα του θλιβερού περιστατικού με τον 46χρονο συμπολίτη μας, ενεργοποιηθήκαμε άμεσα, ως οφείλαμε άλλωστε, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό, τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, με στελέχη του νοσοκομείου και σε διαρκή επαφή με την οικογένειά του. Η σκέψη όλων μας είναι με τον 46χρονο συμπολίτη μας, που δίνει μια κρίσιμη μάχη και προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να βγει νικητής από αυτό τον δύσκολο αγώνα».

Διαβάστε επίσης