Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Παναγιώτης Μελάς

Εκτός Ανεξάρτητων Ελλήνων έθεσε τον ευατό του ο Παναγιώτης Μελάς που ανακοίνωσε την απόφασή του, με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο βουλευτής Α΄Πειραιά είχε έρθει σε κόντρα με τον Πάνο Καμμένο και είχε  διαφοροποιηθεί από την κεντρική επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ να καταψηφιστεί ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου να προκληθούν εκλογές και είχε δηλώσει ότι κατά την άποψή του πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, το όνομα του κ. Μελά είχε εμπλακεί στην υπόθεση με την υποτιθέμενη προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών.

«Δεν μπορώ να μείνω κάπου όπου κινούνται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες”

«Δεν μπορώ να μείνω κάπου όπου κινούνται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο ανεξάρτητος πια βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς.

«Γι’ αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα και δεν ανήκω πια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν μπορώ τα αισχρά τους ψέματα»

Αναφορικά με την έδρα του στη βουλή ο κ. Μελάς σημείωσε: «Την έδρα αυτή δεν την έχω πάρει ως βουλευτής επικρατείας αλλά με δικό μου αγώνα. Κι ο Κομμένος όταν παραιτήθηκε δεν παρέδωσε την έδρα του».

Σχετικά με την στάση του από εδώ και πέρα ο κ. Μελάς τόνισε ότι «τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Ούτε στην γενική στάση μου και στα όσα χρόνια τώρα υποστηρίζω, ούτε και στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα