“Αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, το Grexit είναι εδώ”

Πιθανό Grexit, αν δεν κλείσει η αξιολόγηση “βλέπει” η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τις κινήσεις της Φώφης Γεννηματά. 

Πιο συγκεκριμένα η κ. Διαμαντούλου εκτίμησε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Flash 96.: “Είναι πολύ ουσιαστική η 20η Φλεβάρη για τη χώρα. Eάν η αξιολόγηση δεν κλείσει, εάν δεν υπογραφεί και δεν έχει υπάρξει συμφωνία, η χώρα θα χάσει και την επόμενη δυνατότητα να μπει στην ποσοτική ελάφρυνση, δηλαδή να πέσει χρήμα στην αγορά, για να μπορέσει να κινηθεί κάπως η οικονομία…, θα ξαναμπούμε σε μια τρομερά δύσκολη περίοδο που πιθανώς να καταλήξει σε δυσκολίες αντίστοιχες του Ιουνίου του 2015. Επομένως μπροστά μας έχουμε πολυ δύσκολα εθνικά θέματα και έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις να συζητήσουν και να βρουν λύση. Όλες οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις. Η χώρα έαν ξαναμπεί σε μια συζήτηση, θεωρώ ότι το Grexit είναι εδώ”.

Θετικά σχόλια για Γεννηματά

Ερωτηθείσα σχετικά με την κ. Γεννηματά, η κ. Διαμαντοπούλου παρατήρησε: “Η κ. Γεννηματά κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο που θα της πιστωθεί θετικά και είναι η συγκόλληση και η συγκεκριμένη επιστροφή στελεχών. Δηλαδή αυτή η ιστορία με τα κομματίδια, τα οποία έχουν άλλους αρχηγούς και τα οποία συγκολλούνται όλα σε ένα… Εκτιμώ ότι μαζεύει έναν χώρο και δεν είναι αρνητικό καθόλου, το σημαντικό είναι η κατάληξη, δηλαδή όλο αυτό το πράγμα πώς θα μπορέσει να δημιουργήσει κάτι νέο από την αρχή. Αν αυτός ο χώρος είναι να είναι μπαλαντέρ και να αποφασίζει αν θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ, είναι πολύ μικρές οι φιλοδοξίες του, αν μπορεί να αποφασίσει ξανά να είναι η ρίζα για να ξαναγίνει ο νέος πόλος της δημοκρατικής παράταξης με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η νέα εποχή, είναι ένα μεγάλο όραμα που μας ενδιαφέρει όλους”.

Διαβάστε επίσης