Απίστευτη εξέλιξη: Πώς έληξε η δικαστική διαμάχη Λιβιεράτου-Αδάμ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη δικαστική κόντρα που είχαν τα τελευταία χρόνια η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Το ζευγάρι που χώρισε επεισοδιακά μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο κορών, έλυσε τις διαφορές του μέσω της δικαστικής οδού. Το μοντέλο και μητέρα των παιδιών του τραγουδιστή, είχε κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της, κατηγορώντας τον για πολλά. Το δικαστήριο όμως που έγινε πριν από λίγες μέρες, ήταν καταπέλτης για την Εύη Αδάμ, δικαιώνοντας τον πρώην σύζυγό της.

«Είναι πολύ σημαντικό να σε δικαιώνει ένα δικαστήριο που δεν έχεις προκαλέσει εσύ, ειδικά όταν νιώθεις τρομερά αδικημένος για αναλήθειες που έχουν ειπωθεί και σε έχουν προσβάλλει δημόσια. Νιώθω μεγάλη ηθική ικανοποίηση», λέει, στο περιοδικό You Weekly, ο τραγουδιστής.

Όπως διευκρινίζει, η απόφαση του δικαστηρίου ρυθμίζει οικονομικά θέματα, όπως αυτό της διατροφής, ωστόσο, τονίζει πως δεν θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Παράλληλα, δεν διστάζει να μιλήσει για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε μετά και τον χωρισμό, λέγοντας πως «δεν ήταν μόνο ένα γεγονός, αλλά μια σειρά πραγμάτων που με έριξαν ψυχολογικά σε μια περίοδο που δεχόμουν από συγκεκριμένους ανθρώπους αφόρητη ψυχολογική πίεση. Κι όλα αυτά μαζεύτηκαν σε ένα διάστημα μόλις δύο μηνών και με γονάτισαν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα