Απίστευτη καταγγελία για Έλληνα τραγουδιστή: «Θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων»

Με μήνυμα στο Facebook που απευθύνεται στον αγαπημένο της, Δημήτρη Κοργιαλά, σχολίασε η Φωτεινή Ψυχίδου την αποκάλυψη του τραγουδιστή πως βάζει στον 10 μηνών μπέμπη τους να βλέπει βίντεο με γυμνές.

«Το τραγούδι μου που του λέω και του αρέσει και χορεύει είναι το Μια Φορά. Συνήθως του βάζω στην τηλεόραση αυτά τα κλιπάκια τα hip hop, που είναι κάτι γυναίκες και κουνάνε τους πωπούς. Του αρέσουν πάρα πολύ!», είχε δηλώσει πρόσφατα ο τραγουδιστής!  Η απάντηση της μητέρας του γιου της, για το τι κάνει στο παιδί τους όσο εκείνη λείπει από το σπίτι, ήταν άμεση!

Σε ανάρτησή της στο Facebook, την οποία έχει κοινοποιήσει στον αγαπημένο της, η δημοσιογράφος, κάνοντας χιούμορ, αναφέρει: «Tην επόμενη φορά που θα πέσει στην αντίληψη μου ότι το μωρό βλέπει χιπ χοπ κλιπάκια που έχουν γκόμενες που κουνάνε τον πωπό τους, όπως Nickie Minaj, snoop dog, 50cent, Chris brown, Eminem etc, θα καλέσω εισαγγελέα ανηλίκων. Ο κώλος της Jay-Lo στο «booty» μπορεί να εμπνεύσει κτηνωδίες, να πολιτικοποιήσει συμπεριφορές, και να αναπαράγει σεξιστικές και ομοφοβικές πραγματικότητες, με αποτέλεσμα ο Θανασάκης να καταλήξει στη καλύτερη περίπτωση βιαστής και στην χειρότερη ο Τζάκ ο Αντεροβγάλτης… Για να είμαι απολύτως ήσυχη απαγορεύω προληπτικά και το Ντεσπασίτο και, φυσικά, εξυπακούεται ότι οι άνωθεν περιορισμοί περιλαμβάνουν πρωτίστως εσένα, εκτός από τον μπέμπη. Ελπίζω να έγινα αντιληπτή στα αρρώστακια του cyber bullying… Αν όχι, “μικρόν κώλο δεν έδειρες, μέγαν μη φοβερίζεις”που λέει και η λαϊκή παροιμία», καταλήγει η δημοσιογράφος, ξεκαθαρίζοντας πως η χιουμοριστική της ανάρτηση απευθύνεται στα σχόλια που έγιναν από κάποιους χρήστες του διαδικτύου για τις δηλώσεις του Δημήτρη Κοργιαλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα