“Απασφάλισε” ο Καμμένος: Δεν θα μας κάνουν μαθήματα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Καμμένος  που επιτέθηκε, για μία ακόμη φορά, σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας η μπάλα τους Δημήτρη Παπαδημούλη, Γεράσιμο Μπαλαούρα και Πάνο Σκουρλέτη.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ εξαπέλυσε τα πυρά του κατά βουλευτών του κόμματος της Κουμουνδούρου, που χαρακτήρισαν ακροδεξιούς τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που μετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό.

Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας”

«Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Πού θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;», σχολίασε ο κ. Καμμένος, που έστρεψε τα πυρά του και κατά του Πάνου Σκουρλέτη.

«Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο, ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση». «Δεν δέχομαι να με μαλώνει ο Σκουρλέτης», είπε, χαρακτηριστικά.

“Πολιτικό χαφιεδισμό από Παπαδημούλη”

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Δημήτρη Παπαδημούλη για «πολιτικό χαφιεδισμό» γιατί «Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους».

«Προσωπικά εχθές με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω τον σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας, ας είναι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε. Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη», συνέχισε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Κακώς μιλούν κάποιοι έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με 9 βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση. Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τρένο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας. Ακόμη κι αν γίνω υπουργός δεν θα σταματήσω να αντιδρώ. Θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση προς πείσμα όλων, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της κυβέρνησης», τόνισε.

«Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα»

Ο Δημήτρης Καμμένος υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν θα ψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση που περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ. «Αν έρθει το όνομα «Μακεδονία» τότε.. μαύρο από εμένα», ανέφερε.

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των μεγάλων διαφορών που έχουν σε σημαντικά ζητήματα απάντησε: «Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30 Αυγούστου και να τελειώσουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ».

 

Διαβάστε επίσης