Απειλεί με μηνύσεις η Άννα Κορακάκη

Και ενώ από το πρωί της Τετάρτης έγινε viral η απάντηση της Άννας Κορακάκη στα δημόσια συγχαρητήρια στο Twitter από τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντάς του απλά «Σας ευχαριστώ κύριε», κάτι για το οποίο πολλοί την «χειροκρότησαν», λίγες ώρες μετά ήρθε η εξήγησή της για το tweet που πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Τονίζοντας ότι δεν ήταν δική της απάντηση, αλλά αυτών που δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ της.

 

«Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε ελληνικό site για την “απάντηση της Άννας” στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που τη συγχαίρει στο Twitter, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ψεύτικο προφίλ στο Twitter που χρησιμοποιεί το όνομα και τη φωτογραφία της Άννας. Η Άννα δεν έχει κανένα λογαριασμό στο Twitter, επομένως όποια ανάρτηση δείτε εκεί, σίγουρα δεν είναι δική της.  Η Άννα και ο προπονητής της Τάσος, σήμερα ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα! Στις 11 Αυγούστου στις 11:30 θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και στις 17.00 στο αεροδρόμιο “Μακεδονια” της Θεσσαλονίκης!!!»

Μάλιστα όπως  εξήγησε θα υπάρξουν συνέπειες για την πράξη αυτή με τον ψεύτικο λογαριασμό.

«Επειδή το θέμα με τον ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter θα πάρει άλλες διαστάσεις και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες που δεν θα είναι ευχάριστες για τον δημιουργό του, θα του/της συνιστούσαμε να το διαγράψει άμεσα, μια και καλή. Θα είμαστε ευγνώμων εάν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την ανάρτηση ή κάνετε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Ευχαριστούμε!».

adadddd

qqeqe

 

Διαβάστε επίσης