Απεργία και στον Πήγασο

Μετά την απεργία στο ΔΟΛ και στον Πήγασο προκηρύχθηκε 24ωρη απεργία, από το απόγευμα της Τρίτης, μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (6μ.μ. με 6μ.μ.).

Έθνος, Ημερησία και Goal News δεν θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη, καθώς οφείλονται στους εργαζομένους μισθοί 3,5 μηνών.

“Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 18:00 της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 18:00 της Τετάρτης, 21 Δεκεμβρίου 2016, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», «GOAL NEWS», στις ιστοσελίδες «ethnos.gr», «imerisia.gr», «sentragoal.gr»,  «life.gr», «womenonly.gr», «elle.gr», «cinema.gr» και «caranddriver.gr», καθώς και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις του Ομίλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπαλλήλων “η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στο β’ δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, στους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και στο α’ δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2016″.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα