Αποκαλύψεις: Τι κάνει καθημερινά η παραγωγή του Survivor και δεν το γνωρίζει ο κόσμος

Η Αγγελική Κοκαλίτσα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 2.

Τώρα που έχεις πιο καθαρό μυαλό, θα άλλαζες κάτι στην παρουσία σου ή στη συμπεριφορά σου;

«Δυστυχώς, όταν γύρισα και είδα τα αποσπάσματα δεν με αναγνώρισα ούτε εγώ η ίδια. Γιατί η Αγγελική έχει μάθει να χαμογελάει, έχει μάθει να λύνει τα προβλήματα, όταν της δίνεται η ευκαιρία να τα λύσει.

Εκεί όταν έχεις να διαχειριστείς όλες αυτές τις συνθήκες και προσπαθείς να παλέψεις για την τροφή σου και για την ομάδα, αν δεν υπάρχει στήριξη, αυτό οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές, στις οποίες ούτε εγώ είμαι θετική. Δεν μπορούσα να με δω ούτε εγώ.» είπε αρχικά η αθλήτρια.

Και συνέχισε: «Θεωρώ όμως ότι έγινε και μια παρεξήγηση απέναντι στον κόσμο. Απ’ ότι είδα σε κάποια επεισόδια φαινόταν ότι στην κάμερα μιλούσα μόνο εγώ. Έβγαινα εγώ μπροστά. Ο κόσμος όμως δεν γνωρίζει ότι καθημερινά, πριν και μετά το αγώνισμα, η παραγωγή παίρνει συνεντεύξεις από όλους τους παίκτες. Η παραγωγή, που δεν την κατηγορώ, έβλεπε μια απομόνωση, οπότε προσπάθησε κι εκείνη να το δείξει στον κόσμο.

Έτσι, λοιπόν, πέρναγε στον κόσμο ότι μιλούσα εγώ μόνη μου και έλεγα καθαρά για την ψυχολογία, ωστόσο, απαντούσα στις ερωτήσεις της παραγωγής. Όπως είπε και η Δαλάκα, σε ένα από τα επεισόδια, «το 90% εδώ μέσα είναι ψυχολογία και το 10% ικανότητες». Αυτό προσπαθούσα να πω στον κόσμο. Δεν είναι οι ικανότητες, είναι η ψυχολογία. Αν έχεις καλή ψυχολογία, τα καταφέρνεις όλα.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα