Αποκλειστικό: Η μόνη αλήθεια για τον xωρισμό Παπαδοπούλου-Πηλαδάκη και τη σχέση με Ψωμόπουλο

Λένε, λένε, και τι δεν λένε τον τελευταίο καιρό για τη σχέση της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη. Οι τίτλοι στα δημοσιεύματα είναι βαρύγδουποι, όπως «Αντί για γάμος, χωρισμός», «Οριστικός τέλος», «Καμία επανασύνδεση για το ζευγάρι» και άλλα πολλά, ενώ τις τελευταίες μέρες ήρθε να προστεθεί ένας ακόμα, τύπου, «Τι τρέχει με την Ειρήνη και τον Χρήστο Ψωμόπουλο»! Η αλήθεια τελικά είναι άλλη και απέχει μακρά από τα πρόσφατα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τις «γλώσσες» που «οργίασαν», η Ειρήνη Παπαδοπούλου λίγο μετά το τέλος της σχέσης της, φέρεται να κάνει στενή παρέα με έναν άλλον άντρα. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο, που στο παρελθόν είχε σχέσεις με πολλές επώνυμες κυρίες, όπως η Άννα Βίσση,η Τζούλια Αλεξανδράτου, η Παυλίνα Βουλγαράκη κα άλλες. Η φήμη ότι τώρα είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια, δεν θα μπορούσε να μην ηχήσει σαν «βόμβα» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Ποια είναι όμως η αλήθεια γύρω από όλο αυτό το σενάριο; Κατά τα λεγόμενα ανθρώπων από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, η ίδια δεν γνωρίζει καν πώς ξέσπασε όλη αυτή η φημολογία, υποστηρίζοντας ότι δεν τον έχει δει από κοντά ποτέ στη ζωή της. Άλλωστε ο επιχειρηματίας είναι πολύ καλός φίλος με τον πρώην της, θα συμπληρώσουν ως επεξήγηση οι γνωρίζοντες, αποκλείοντας και μόνο για αυτό να συνέβαινε κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Αν και ο λαός υποστηρίζει ότι «καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει» στην περίπτωση της Ε.Παπαδοπούλου, του Κ.Πηλαδάκη και του Χρ.Ψωμόπουλου, ο θησαυρός φέρεται να είναι άνθρακας.

Στην πραγματικότητα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης, ναι μεν πέρασαν μία κρίση στη σχέση τους, που κράτησαν μόνο μερικές μέρες.  Το ζευγάρι μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα διασκέδασε στο Κέντρων Αθηνών, που έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, και πιο μαζί από ποτέ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα