Αποκλειστικό: Σοκάρει το τροχαίο με τη μηχανή του Γιώργου Λύρα- Δύσκολες ώρες για την Πέγκυ Ζήνα

Της Σπυριδούλας Κάμπου

«Ευτυχώς, τη γλίτωσε φτηνά» είναι τα λόγια που ξεστομίζουν σοκαρισμένοι όσοι έχουν πληροφορηθεί για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες με τη μηχανή του ο Γιώργος Λύρας.

Ο σύζυγος της Πέγκυ Ζήνα, που εκτός από πατέρας του παιδιού της είναι ο άντρας της ζωής της, το στήριγμά της όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, την περασμένη Πέμπτη και λίγες ημέρες πριν από την ονομαστική εορτή του κινδύνεψε σοβαρά.

Με τη μεγάλη κυβισμών μηχανή του κατευθυνόταν προς τα νότια προάστια, όταν σε ένα κομβικό σημείο πετάχτηκε μπροστά του ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, που δεν τον είχε αντιληφθεί.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λύρας να εκτιναχθεί κάποια μέτρα μακριά, και να βρεθεί στην άσφαλτο. Κατά τα λεγόμενα αυτών που έφτασαν στο σημείο, ο Γιώργος Λύρας τη στιγμή του τροχαίου φέρεται πως είχε στο πλευρό του όλους τους άγιους μαζί, αφού  το αποτέλεσμα ήταν ένα σπασμένο χέρι και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και του προσφέρθηκαν οι πρώτες ιατρικές βοήθειες, μη συντρέχοντας λόγος ανησυχίας, επέστρεψε στο σπίτι του όπου και αναρρώνει υπό την φροντίδα της συζύγου του, που έπαθε μεγάλο σοκ όταν πληροφορήθηκε το ατύχημά του, και της κόρης τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα