Απολογητικός, αλλά σίγουρος για τη ρεβάνς ο Ντε Λα Μπέγια

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια ήταν ένα από τα δύο νέα πρόσωπα στη σύνθεση του Ολυμπιακού που έπαιξαν  στο ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και η αλήθεια είναι πως τα πήγε καλύτερα από τον έτερο, τον Φιγκέιρας. Μία μέρα μετά έδειξε να καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο απαιτητικός ο κόσμος, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη σιγουριά του για τη ρεβάνς:

«Ο κόσμος περίμενε από εμάς ένα καλύτερο παιχνίδι, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα πρέπει να σκεφτόμαστε τις πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς. Κατάλαβα ότι ο κόσμος είναι απαιτητικός και είναι λογικό. Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν μία μεγάλη ομάδα, η οποία πρέπει να βρίσκεται κάθε χρόνο στους ομίλους του UEFA Champions League, γι αυτό και είναι νευρικοί όταν δεν βλέπουν να παίζει η ομάδα τους καλά.

Είμαι πεπεισμένος 100% πως θα τα καταφέρουμε. Θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, θα παίξουμε καλύτερα. Έχουμε μπροστά μας μία βδομάδα να δουλέψουμε. Είναι ακόμα Ιούλιος, είναι νωρίς για εμάς, αλλά θα πάμε στο Ισραήλ για να δώσουμε το 100% προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα