Αποχωρεί ο Στόκας από το σχήμα με τον Ρουβά;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό», o Μπάμπης Στόκας κατά πάσα πιθανότητα, από την επόμενη εβδομάδα δεν θα συμμετέχει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό αέρα: «Κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Παρασκευοσάββατο δεν θα βρίσκεται ο Μπάμπης Στόκας σε αυτό το σχήμα», είπε χαρακτηριστικά και η είδηση εξέπληξε πολλούς, καθώς το σχήμα έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη εβδομάδα.
Δεν έχει βγει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση ή κάποιο δελτίο τύπου και οι απόψεις διίστανται είπε ο δημοσιογράφος, και εξήγησε: «Υπάρχει το εξής θέμα. Κολλάει ο Μπάμπης Στόκας σε ένα τέτοιο μαγαζί και σε ένα τέτοιο σχήμα; Δηλαδή ο Σάκης έχει όλη την καλή πρόθεση, η Ειρήνη έχει όλη την καλή πρόθεση… Το κοινό όμως έχει την ίδια άποψη;».

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στη συνέχεια από άλλα ΜΜΕ, οι δύο καλλιτέχνες είχαν μία έντονη διαφωνία. Αν και στην αρχή είχαν συμφωνήσει να εμφανίζεται ο Μπάμπης Στόκας μία ολόκληρη ώρα, η απόφαση να του τη μειώσουν στη μισή, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του.

Διαβάστε επίσης