Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision 2017

 

Απόψε, στις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός της Eurovision 2017 για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας. Το λαμπερό show θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Έλενα Μπουζαλά.
Η Demy θα ανέβει στη σκηνή και θα μας παρουσιάσει τα τρία υποψήφια τραγούδια. Πρόκειται για τα Angels, This is love και When then morning comes around, σε μουσική και παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Τζον Μπάλαρντ και Ρώμη Παπαδέα.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια του τραγουδιού που θα ψηφίσει το κοινό να πάει στον 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρίσκεται και ο Hovig που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο.

Οι θεατές, μαζί με εννέα κριτικές επιτροπές από εκπροσώπους συλλόγων της ομογένειας, θα επιλέξουν το τραγούδι, ψηφίζοντας με γραπτό μήνυμα ή μέσω κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα έσοδα, που θα προκύψουν από τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Διαβάστε επίσης