Αυτή είναι η αλήθεια για τον άγνωστο γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μια «βόμβα» έσκασε πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του, είχε και δεύτερο παιδί, ο οποίος του εμφανίστηκε στην Ελλάδα με όλα τα αποδεικτικά χαρτιά στο χέρι. Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου, έχει αντιρρήσεις στα όσα αποκάλυψε ο γιος της, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι είναι το μοναδικό της παιδί αφού  και αυτόν τον έκανε με μεγάλη δυκολία.

«Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος.. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό» δήλωσε στη Freddo ο προσωπικός μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Στην ερώτηση αν τυχόν υπάρχει και μι απιθανότητα να υπάρχει νόθο παιδί, εκείνος ξεκαθάρισε: «Η Αλίκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος. Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα