Βίαζε το μωρό της για να ικανοποιήσει τις άρρωστες σεξουαλικές ορέξεις του φίλου της

Mόνο φρίκη μπορεί να προκαλεί η είδηση ότι μητέρα βίαζε το μωρό της για να ικανοποιεί τον διεστραμμένο φίλο της!Η διεστραμμένη 38χρονη που υπέβαλε το κοριτσάκι της σε ακατανόμαστα σεξουαλικά βασανιστήρια, καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλακή.

Έστελνε φωτογραφίες από τα όσα έκανε στο μωράκι της στον 30χρονο, με τον διεστραμμένο φίλο της να της λέει πόσο του αρέσουν. «Έφτασε στα βάθη της διαστροφής. Οι πιο σοβαρές πτυχές της υπόθεσης είναι η κατάφωρη παραβίαση της εμπιστοσύνης, η σοβαρότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας που περιλαμβάνει το μικρό κοριτσάκι σας και φυσικά η διανομή του υλικού στον συγκατηγορούμενό σας για τη σεξουαλική του ικανοποίηση», σημείωσε ο δικαστής.

«Ήταν περισσότερο πρόθυμη να συμμετάσχει σε αυτή την αηδιαστική και έκλυτη συμπεριφορά μαζί του», συμπλήρωσε ο δικαστής, με τον 30χρονο να καταδικάζεται σε 6,5 χρόνια φυλακή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, με τον 30χρονο να αναζητά πολύ καιρό για αιμομικτικό υλικό. Ο συνήγορος υπέρασπισης του 30χρονου υπεραμύνθηκε του πελάτη του αναφέροντας πως η σχέση του κατηγορούμενου είχε διαλυθεί πριν τα αδικήματα και πως βρισκόταν σε μια πολύ σκοτεινή φάση λόγω της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ. Ξεκίνησε να βλέπει πολύ πορνό και σε λίγο καιρό άρχισε να παρακολουθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τα ονόματά τους θα βρίσκονται πλέον σε μητρώο δραστών σεξουαλικών αδικημάτων για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το μικρό κοριτσάκι έχουν αναλάβει ειδικές υπηρεσίες, ενώ η γυναίκα απαγορεύεται να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Διαβάστε επίσης