Βασίλης Μπατής: Τα πανηγύρια, η επιτυχία, και το τραγούδι που του έκλεψαν και «γκρέμισε» την Ελλάδα γνωστός συνάδελφός του (βίντεο)

Καλεσμένος  του Γιάννη Γιαννούλη και του Σταύρου Κόλκα στο στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής «Dueto» στον Libero 107,4m, βρέθηκε ο Βασίλης Μπατής.

Ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός ερμηνευτής, που έχει ήδη μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό του όπως τα «Να μα στε καλά να γινόμαστε χάλια», το «Μαντήλι», «Έχω χαρά και πάω» και που σκίζει αυτή την περίοδο στο Voice της Θεσσαλονίκης, μαζί με την ορχήστρα του, τραγούδησε live στο στούντιο ενώ έκανε αποκαλύψεις για το ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά και το τραγούδι που του έκλεψαν και έγινε τεράστιο σουξέ από πασίγνωστο τραγουδιστή.

Posted by Dueto by Libero 107,4 on Montag, 4. Dezember 2017

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, την αγάπη του για το τραγούδι, την παραδοσιακή μουσική, αναφέρθηκε στη διαδρομή μου από τα πανηγύρια μέχρι την πρώτη του οντισιόν που του άνοιξε τον δρόμο για τις μεγάλες πίστες.

«Γεννήθηκα για να τραγουδάω, είμαι ταγμένος σε αυτό. Είναι τροπής ζωής και όχι απλά να είχαμε να λέγαμε . Ότι κάνει ο γιος μου τώρα. Παίρνει το στυλό και το κάνει μικρόφωνο και λέω καλά πάμε θα τα λουστείς τώρα . Ότι τράβηξαν οι γονείς μου θα τα φάω και εγώ στη ράχη. Όσο περνούσαν τα χρόνια και άρχισα να αποκτώ συνείδηση διαπίστωνα ότι αυτό το πράγμα σοβάρευε μέσα μου. Δεν έχασα την ευκαιρία και μόλις μπήκα στην εφηβεία, είχα μάθει και κάποια μουσικά όργανα , είχα και θάρρος είχα και θράσος και χώθηκα σε αυτά που λένε πανηγυράκια και διάφορα event, όπου γάμος και χαρά και ο Βασίλης μέσα. Περίμενα λοιπόν να τελειώσω το λύκειο, ήταν όρος απαράβατος των γονιών μου για να πάω στην πρώτη οντισιόν μου, που έγινε στη Ξάνθη».

Ο Βασίλης Μπατής στη συνέχεια άφησε άφωνους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του «Dueto» by Libero 107,4, αποκαλύπτοντάς τους την πικρία του για το τραγούδι που του έκλεψε κάποιος που θεωρούσε φίλο του.

«Στο παρελθόν έχω γράψει και τώρα γράφω Απλά δεν το ακολούθησα ποτέ επαγγελματικά. Σε αυτό το κομμάτι είμαι λίγο πληγωμένος.  Είμαι και λίγο μπούφος πέρα από  πικραμένος. Εμπιστεύτηκα ένα τραγούδι μου σε ένα φίλο μου (αδερφό) και δημιουργό, το πήρε το έδωσε σε μεγάλο καλλιτέχνη και έγινε τεράστια επιτυχία και το όνομά μου δεν το είδα ποτέ. Γιατί καλή την πίστη και βάση της φιλίας του έδωσα τον στόχο και με εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό που συμβαίνει πάντα . Και ξαφνικά το ακούω στο ραδιόφωνο. Έπαθα σοκ. Και όχι απλά το άκουσα, αυτό το τραγούδι γκρέμισε την Ελλάδα»!

Μετά το τέλος της εκπομπής, ο Βασίλης Μπατής αποδέχτηκε το δώρο του Γιάννη Γιαννούλη και του Σταύρου Κόλκα, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν ως έκπληξη στους καλεσμένους τους, απολαμβάνοντας μία χαλαρωτική επίσκεψη στο «SPA PRIVE «στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα