Βγάζει… υπέρβαση η συνάντηση Αλαφούζου-Στραματσιόνι

Πολύωρη συνεργασία για μεταγραφικούς και όχι μόνο λόγους είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος τόσο τα μεταγραφικά, όσο και το θέμα των αποδεσμεύσεων και συμφώνησαν ότι πρέπει να προχωρήσει και να τελειώσει άμεσα η υπόθεση Γουακάσο, αλλά και η απόκτηση του επιθετικού που θέλει ο Στραματσόνι.

Διακαή πόθο στον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ιμπάρμπο για τον οποίο Αλαφούζος – Στραματσόνι, αποφάσισαν να γίνει υπέρβαση ώστε να κλείσει η συμφωνία των «πρασίνων» με την Κάλιαρι. Ο Ιμπάρμπο έχει μιλήσει με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού και του έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα, αρκεί να υπάρξει συμφωνία με την Κάλιαρι, με την οποία η όλη ιστορία κολλούσε στο οικονομικό.

Πάντως, το θέμα του φορ «καίει» το «τριφύλλι» που θέλει να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μάλιστα, αν δεν προχωρήσει του Ιμπάρμπο, υπάρχουν μία δυο περιπτώσεις ως plan b, όπως για παράδειγμα ο Πινίγια.

Πέραν του επιθετικού, αναγκαία θεωρείται και η απόκτηση αμυντικού μέσου, αλλά και του Κονέ, που ο Παναθηναϊκός παλεύει να τον κάνει δικό του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα