Βλέπει μπροστά…

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να επενδύσει στο μέλλον του.

Οι δύο κινήσεις που έχει κάνει για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο του ΠΑΣ και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης, αποτελούν «προϊόν» του πολύτμηνου και εντατικού σκάουτινγκ που έχει γίνει από τον Φρανσουά Μοντεστό.

Για τον Μαυροπάνο τα πράγματα είναι λίγο – πολύ γνωστά. Ο παίκτης δεν θα καταλήξει στο λιμάνι μόνο αν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης βρει ομάδα από το εξωτερικό. Ακούγονται διάφορα για Αταλάντα και Βέρντερ Βρέμης, αλλά η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν έχει κάτι στα χέρια του. Στην Ελλάδα, λοιπόν, ο Μαυροπάνος θα πάει μόνο στον Ολυμπιακό.

Πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Πασαλίδη. Ο 21χρονος στόπερ του Αστέρα Τρίπολης είναι μία περίπτωση που την είχαν ξεχωρίσει στον Πειραιά από τις αρχές της φετινής σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και πώς ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα το καλοκαίρι.

Σε γενικές γραμμές οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το «αύριο» του συλλόγου, δίνοντας μεγάλη σημασία στην επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης