Βρέθηκε ο αντί-Λάτσιος στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, ο κ. Νίκος Κάλης, μέχρι πρότινος επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος, αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Προγράμματος της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Ο κ. Κάλης θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του κ. Γιάννη Λάτσιου από τη συγκεκριμένη θέση.

Με σημαντικές σπουδές και επαγγελματική προϋπηρεσία στον χώρο της σκηνοθεσίας και του Art & Design στο εξωτερικό, ο κ. Κάλης έχει ήδη διαγράψει πολυετή πορεία στην ελληνική τηλεόραση στον τομέα της παραγωγής και της ψυχαγωγίας.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του στον ΑΝΤ1 από τη θέση του επικεφαλής του Ψυχαγωγικού Τμήματος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές περιεχομένου παγκοσμίως έχοντας τη συνολική ευθύνη της υλοποίησης για ορισμένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ αυτών ήταν τα «Voice», «Χ Factor», «Big Brother», «Deal» κ.ά.
Πριν από τη θητεία του στον ΑΝΤ1 ήταν επικεφαλής παραγωγών της Ena Productions για μία επταετία, συνεργαζόμενος με πολλά τηλεοπτικά δίκτυα και προμηθευτές περιεχομένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού, καθώς επίσης τα τελευταία δυο χρόνια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού Φεστιβάλ των Καννών.

Διαβάστε επίσης