Βραβεία επί 5 για τα Public και το Public.gr

Συνολικά 5 βραβεία απέσπασαν  τα καταστήματα Public και το www.public.gr στα e-volution awards 2017. O θεσμός τελείται υπό την αιγίδα του GRECA (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) και επιβραβεύει κάθε χρόνο τις πιο καινοτόμες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ειδικότερα, τα Public τιμήθηκαν με:

· GOLD βραβείο στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Καναλιού

· GOLD βραβείο στην κατηγορία Στρατηγική στα Social Media

· GOLD βραβείο στην κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα

· SILVER βραβείο στην κατηγορία Πανκαναλικό Εμπόριο

· SILVER βραβείο στην κατηγορία Εμπειρία Πελατών

Το Public.gr έχει αναδειχτεί σε κυρίαρχο on line προορισμό διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας από κάθε άλλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα και προσφέροντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Με πάνω από 220.000 αξιολογήσεις πελατών επί των προϊόντων προβλέπεται ότι για 6η συνεχόμενη χρονιά θα σημειώσει αύξηση πωλήσεων με τριψήφιο αριθμό ενώ, αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα έχει δεχτεί περισσότερες από 36 εκατομμύρια επισκέψεις.
Επιπλέον, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Public αποτελεί το κορυφαίο ελληνικό e-shop (σύμφωνα με το alexa.com) και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 50 μεγαλύτερα sites της χώρας (στο Νο29 βάσει του similarweb) ενώ, παρουσιάζει 99% πρόθεση επαναγοράς (επιβεβαιωμένοι πελάτες οι οποίοι δηλώνουν ότι θα αγόραζαν ξανά από τα Public).

Mερικές από τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει το public.gr στους επισκέπτες του είναι: η υπηρεσία online κράτησης και αυθημερόν παραλαβής από τα φυσικά καταστήματα καθώς, και τα χιλιάδες προϊόντα που παρέχονται με δωρεάν μεταφορικά και παράδοση κατ’ οίκον μέσα σε 24 ώρες.

Τα Public έχουν επίσης καταφέρει να μεταφέρουν με επιτυχία το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας των φυσικών καταστημάτων και στο ηλεκτρονικό περιβάλλον επιτυγχάνοντας τη μέγιστη δυνατή συνέργεια μεταξύ των καναλιών ενώ, διαχειρίζονται καθημερινά περισσότερο από 1 εκατομμύριο μέλη σε όλα τα social media προσφέροντας την ίδια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες τους.

Όπως λένε οι άνθρωποι των Public οι παραπάνω διακρίσεις επιβεβαιώνουν τις προσπάθειες της εταιρείας και τη δεσμεύουν να συνεχίσει να αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το public.gr προσφέροντας περισσότερα χαμόγελα στους επισκέπτες της και το 2017.

Διαβάστε επίσης