Γιάννης Πλούταρχος: Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για 7 εκατομμύρια ευρώ

Τα οικονομικά στοιχεία του Γιάννη Πλούταρχου και της συζύγου του Μαρίας, έχει ξεκινήσει καιρό τώρα να ερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, εντοπίζοντας πολλές «γκρίζες» ζώνες κατά την περίοδο 2001 μέχρι 2011.

Η αγοραπωλησία μίας πενταώροφης πολυκατοικίας που έγινε από τη σύζυγο του τραγουδιστή, που φέρεται να αγόρασε και στη συνέχεια να πούλησε το οίκημα στον ίδιο της τον εαυτό  και την εταιρία που φέρει το όνομά της, ήταν αυτό που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στους άνδρες του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», τα αποτελέσματα στάλθηκαν στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, το οποίο έστειλε «λογαριασμό» στον τραγουδιστή, ύψους 7 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιάννη Πλούταρχου, υπάρχει μεγάλη ενόχληση που «εισέβαλαν» στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους χωρίς την ενημέρωσή τους και την άδειά τους, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει προσφυγές με στόχο να διαγραφεί όλο το ποσό ή μεγάλο μέρος του, κάνοντας λόγο για υπερβολές της φορολογικής Αρχής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα